Lubisz rysować, pisać opowiadania, znasz się na programach graficznych? Jeśli twoim marzeniem jest rysować mangę. To miejsce jest dla Ciebie. Pomożemy ci rozwinąć talent, znaleźć partnera. Wszyscy marzymy o tym samym.
Gatunek: Shounen (bardzo szeroko pojęty)
Tematyka: Fantasy, przygodowe, mafia (może to właśnie coś dla Ciebie Mukuro xD), gra w terenie
Piszę scenariusze do oneshotów oraz mang wielotomowych (2-3), nie rysuję.
Na najlepsze pomysły wpadam pisząc więc często ciężko jest mi od razu wypunktować całą mangę, zwłaszcza jeżeli jest to tomówka.
Najlepiej współpracuje mi się z osobami zdrowo szurniętymi i zapaleńcami, którzy chcą spełniać swoje marzenia, a ich zapał nie wygasa przy porażkach, nawet gdyby były naprawdę duże^^. Poza tym zależy mi na osobie odpowiedzialnej i utalentowanej oczywiście;).
Tematy: Fantastyka, Si-fi, mechy, kryminał i ewentualnie komedie szkolne
Głównie rysuję i piszę, zazwyczaj jak rysuję sama siada mi BG. Dobrze wychodzą mi wszelkiego rodzaju zwierzęta bronie i stroje z postaciami zależnie od nastroju, ale przy dużej motywacji jest git. Co do scenariuszy, to różnie zazwyczaj jednak rozchodzi się na serię 2-4 tomową chociaż zdarza mi się napisać jednotomówki. W sumie jestem w stanie współpracować z każdą osobą pełną zapału ^^"
Mukuro moja mama już myśli, że mam "problemy" z orientacją xD. Masz deviantarta?
Natsumi, nie wiem jak Tobie, ale ja gdy słucham X Japan jestem w stanie wymyślić wszystko ;D. Strasznie dużo weny mam słuchając tekstów Yoshikiego.
Edit: Mukuro widziałam Twojego deviantarta, kiedy ślub?
Ostatnio edytowany przez Ikaori (2012-01-24 18:33:59)
Tematy: szeroko pojęte fantasy w wymyślonych światach (przeważnie bez elfów, krasnoludów itd.)
Pisze ,a przynajmniej prubóje, nie rospisuje scenariuszy na tomy (ale w końcu sie za to zabiore). Lubie klimaty wierzeń dawnych ludów (mitologie, nie tylko greków i rzymian). Odnośnie współpracy to mogę współpracować z każdym.
No mnie świetnie motywuje art of life ^^. Ale jeżeli chodzi o wenę to wolę Takuiego jakoś tak bardziej mi odpowiada do pracy o i jeszcze przy pisaniu fantastyki świetnie się Sahora sprawdza ;>
Gatunki: fantasy, Shounen ,komedie i może czasami romans , ale rzadko.Scenariuszy nie umiem pisać ,ale za to potrafię pisać długie opowiadania.Nie potrafię w ogóle rysować , a co do współpracy mogę pracować z każdym.
Dokładnie! Chyba bardziej tylko da się kochać last song ew Crucify my love <33 aa widzę, że wielką fanką x-sów jesteś Lunki też lubisz? ;D Ale i tak polecam ci Doujiny, czasem świetnie pomagają w klimat się wczuć, że słuchasz i wiesz, że jakbyś robiła anime to to byś miała w tle xD
Tematyka: fantasy, cyberpunk, shounen, shounen-ai, supernatural, przygodowe czasem romasne, ale bardziej dramaty :3
Szczerze to chyba lepiej piszę niż rysuję, ale to tylko moja opinia ;D. Mam strasznie wybujałą wyobraźnię i w swoim życiu baaardzo dużo wymyśliłam wątków/opowiadań, ale wiele nie ujrzało światła dziennego. W sumie kiedyś próbowałam z koleżanką zrobić mangę, skończyłam na narysowaniu postaci i zaczęciu pierwszej strony. Odpowiada mi pracowanie z każdą osobą i w jedną i w drugą stronę ;D. Co dwie głowy to nie jedna .
Nowicjusz
W mojej opinii w mandze nie może zabraknąć dużej dawki humoru i oczywiście postaci która potrafi zjeść tyle co cały tuzin ludzi